Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ποιό Power Bank να πάρω?


http://www.themrgadget.gr/index.php?searchStr=VERSA+POWERBANK&Submit=+++&act=viewCat
Πάρα πολύ πελάτες μας ρωτάνε συνεχώς για το ποιο PowerBank να επιλέξουν καθώς δεν γνωρίζουν τυχόν χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες τους.


http://www.themrgadget.gr/axesoyar-tilefonon/powerbanks-c-15.html Εμείς από την πλευρά μας ως MrGadget θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά των Powerbank ή Φορητοί Φορτιστές όπως τους αποκαλούμε στην Ελλάδα!
Για την επιλογή ενός κατάλληλου αλλά και αξιόπιστου Powerbank θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα παρακάτω:
1. Χωρητικότητα μπαταρίας
Η χωρητικότητα της μπαταρίας ενός Powerbank μετριέται σε mAh (μιλι αμπερ ωρια). Όσο περισσότερα τα mAh, τόσο περισσότερες φορτίσεις θα δώσει στη συσκευή σας, σε συνάρτηση βέβαια και με την χωρητικότητα μπαταρίας της συσκευής σας.
http://www.themrgadget.gr/index.php?searchStr=PW200&Submit=+++&act=viewCat

Ακόμη, όσο μεγαλύτερη χωρητικότητα σε mAh έχει η συσκευή σας, τόσο μεγαλύτερης χωρητικότητας Powerbank θα ήταν καλό να επιλέξετε. 
Για να υπολογίσετε πόσες φορές μπορεί κάθε Powerbank να φορτίσει τη συσκευή σας, μπορείτε να κάνετε διαίρεση τα mAh του Powerbank με της μπαταρίας και να βρείτε το αποτέλεσμα. ΠΧ ένα powerbank 12000mAh μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία 4000mAh ~3 φορές
ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα mAh ενός powerbank είναι ενδεικτικά και μόνο καθώς καθοριστικό ρόλο στο πόσες φορτίσεις θα σας δώσει, παίζουν πάρα πολλά κριτήρια.. 

2.Ταχύτητα φόρτισης
http://www.themrgadget.gr/axesoyar-tilefonon/powerbanks-c-15.htmlΠλέον ένα.σύνηθες χαρακτηριστικό των Powerbank είναι η ταχύτητα φόρτισης των συσκευών όπου φορτίζουν, καθώς τα smartphones γίνονται όλο και ποιο ενεργοβόρα οι καταναλωτές θέλουν ποιο γρήγορη φόρτιση! Πλέον υπάρχουν λύσεις  όπως Powerbank  ταχείας φόρτισης όπου φορτίζουν την συσκευή σας μέχρι και 3 φορές ποιο γρήγορα την συσκευή σας!
3. Αριθμός εξόδων φόρτισης USB
Τα περισσότερα powerbanks διαθέτουν 1 έξοδο, έτσι ώστε να φορτίζετε μια συσκευή την φορά. Πολλά όμως διαθέτουν 2 θύρες για να φορτίζετε 2 συσκευές πχ κινητό και Tablet.
Για παράδειγμα τα ipad για να φορτίσουν θέλουν έξοδο με 2.1A, άρα καλό είναι να κοιτάξετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού σας για να κάνετε την σωστότερη επιλογή. Βέβαια αν επιλέξετε αυτά με διπλή έξοδο το πιο πιθανό είναι να μην έχετε κάποιο πρόβλημα καθώς ως συνήθως έχουν μια θύρα με 1A και μία με 2.1Α. ή και 3.3A.
http://www.themrgadget.gr/axesoyar-tilefonon/powerbanks/asyrmato-nfc-powerbank-6000mah-versa-pow-001-p-5590.html

4. Ιδιαιτερότητες
Πλέον έχουν κυκλοφορήσει power bank με συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες για κάθε χρήστη έτσι ώστε να είναι απόλυτα λειτουργικό μαζί του!
http://www.themrgadget.gr/axesoyar-tilefonon/powerbanks/iliako-powerbank-10000mah-versa-pow-005-p-5586.html

Μερικές από αυτές τις ιδιαιτερότητες είναι οι εξής:

·         Ηλιακής Φόρτισης

·         Ταχείας Φόρτισης

·         PowerBank τσέπης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.