Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Τι νέο περιμένουμε από το Samsung Galaxy S8?



Με την έλευση του νέου Galaxy S8, η Samsung θα θελήσει να διασώσει την φήμη της μετά την κάκιστη εμπορική πορεία του Galaxy Note 7, μιας και αποτελεί μια συσκευή που θα παίξει καταλυτικό ρόλο για το μέλλον της.Μια νέα γραπτή έκθεση από την Νότιο Κορέα, εκτιμά ότι η Samsung αυτή την φορά θα παρουσιάσει μεγάλες αλλαγές στο hardware του νέου Galaxy S8, προχωρώντας σε τολμηρές κινήσεις.

www.themrgadget.gr


Στο ίδιο πάντα άρθρο, αναφέρεται ότι η
Samsung σκέφτεται να αφαιρέσει το home button από το S8 και έτσι τίθεται το ερώτημα εάν ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα αλλάξει τοποθεσία και να μεταφερθεί πάνω στην ίδια την οθόνη. Από την ίδια πηγή αντλείται η πληροφορία ότι με τις κυρτές οθόνες, η Samsung απέκτησε την δυνατότητα να εξαφανίσει τα περιθώρια στις συσκευές της και τώρα θέλοντας να επεκτείνει την χρήση τους, ίσως καταργήσει εντελώς και τα κενά μαύρα περιθώρια στην άνω και κάτω μεριά του Galaxy S8 αφήνοντας μια συσκευή καλυμμένη πλήρως από οθόνη και μόνο. 

Επίσης υποστηρίζεται από ειδικούς και δημοσιογράφους της τεχνολογικής επικαιρότητας πως το
Galaxy S8 θα είναι η πρώτη συσκευή της σειράς που θα περιέχει διπλή πίσω κάμερα.

www.themrgadget.gr


Έπειτα από την πανωλεθρία του
Galaxy Note 7, η Samsung θα διαθέσει το νέο της Galaxy S8 νωρίτερα από ότι προγραμμάτιζε και ο λόγος είναι πως θέλει προστατεύσει το όνομα που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Επιπλέον, η Samsung ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα αντικατάστασης για όσους αγόρασαν το Galaxy Note 7 στην Κορέα, το οποίο προβλέπει έκπτωση ύψους 50% για το Galaxy S7/ S7 Edge και δωρεάν αναβάθμιση στο Galaxy S8 ή το Galaxy Note 8 όταν αυτά κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει για την Samsung και πιθανόν να ακούσουμε περισσότερα για την νέα της συσκευή στη διάρκεια των επόμενων μηνών. 

To TheMrGadget.gr θα είναι από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα όπου θα το υποστηρίξει παρέχοντας  το θήκες και αξεσουάρ όπως Tempered Glass / Αντιχαρακτικό Τζαμάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.