Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Νέες φωτογραφίες για το Samsung Galaxy S8




Το Samsung Galaxy S8 είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συσκευές, που θα ανακοινωθεί στο πρώτο μισό του 2017. Όσο και να έχει αποφασίσει η Samsung να το προφυλάξει από τις διαρροές είναι σχεδόν αδύνατο.

www.themrgadget.gr



Έχουν διαρρεύσει ήδη αρκετές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, renders, θήκες και prototypes. Σήμερα έρχονται εικόνες hands-on που πιθανότατα δείχνουν το Samsung Galaxy S8 ή και το Samsung Galaxy S8 Plus. Μάλιστα σε μια από αυτές το κινητό φαίνεται να είναι λειτουργικό.

Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι αυτή είναι η τελική έκδοση, αλλά οι εικόνες συμφωνούν με τα όσα έχουμε δει να διαρρέουν μέχρι σήμερα. Το κεντρικό κουμπί απουσιάζει και τα περιθώρια γύρω από την οθόνη είναι πολύ λεπτά.


www.themrgadget.gr


Χαρακτηριστικά:

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται με οθόνη 5 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1440 x 2560pixels,επεξεργαστή Snapdragon 835 και Adreno 540 GPU. Η κάμερα θα είναι12 Megapixel ενώ η εμπρόσθια κάμερα 8 megapixels. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για ένα Plus μοντέλο με οθόνη 6.2 ιντσών.

Η μνήμη RAM θα είναι 4GB και η χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης. Η κάμερα είναι 12 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, ενώ η μπαταρία 3,000 mAh για το S8 και 3500mAh για S8 Plus.

Όταν το Samsung Galaxy S7 και SEdge κυκλοφόρησαν, κόστιζαν 700 και 800 ευρώ αντίστοιχα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η επόμενη ναυαρχίδα της Κορεατικής εταιρείας smartphoneSamsung Galaxy S8 θα ξεκινάει στα 850 ευρώ.
Οι συνολικές αποστολές αναμένονται στα 60 εκατ. κομμάτια. Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά αυξημένος από τα 45 εκατ. κομμάτια του Samsung Galaxy S7 και τα 45 εκατ. του Samsung Galaxy S6. - Θήκες Samsung S8
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.