Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Έρχεται το νέο Samsung Galaxy S9, σημαντικά ανασχεδιασμένο στο πίσω μέρος!

Πίσω στο καλοκαίρι, πολλά μέσα ενημέρωσης της Κορέας, ανέφεραν ότι η Samsung Display θα ξεκινήσει τις αποστολές OLED panels τον Νοέμβριο που είναι σχεδόν δυο μήνες νωρίτερα από τότε που λάμβανε χώρα κάτι τέτοιο. Αυτό έκανε πολλούς να θεωρήσουν, ότι το επόμενο flagship Galaxy smartphone, θα καταφθάσει νωρίτερα από το διάστημα Απριλίου-Μαρτίου, όπως συνέβαινε προηγουμένως. Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι τα Galaxy S9, S9+ και το Note 9, θα χρησιμοποιούν τα ίδια μεγέθη οθονών όπως και οι προκάτοχοι, υποδεικνύοντας ότι το Infinity Display design θα παραμείνει για τουλάχιστον άλλη μια γενιά.

Θήκες Samsung


Σήμερα, μια άλλη πηγή από την Ασία αναφέρεται σε αυτές τις φήμες, τονίζοντας επιπροσθέτως ότι τα S9 και S9+ θα εισέλθουν στη διαδικασία της μαζικής παραγωγής τον επόμενο μήνα. Προσθέτει δε, ότι το πίσω μέρος του Galaxy S9 θα αλλάξει ριζικά. Ωστόσο όμως, γιατί η Samsung να βιάζεται τόσο; Αναλυτές εκτιμούν ότι το iPhone X είναι ο κύριος λόγος. Δεδομένου ότι η τιμή του iPhone X ξεπερνά τα 1000 δολάρια και ότι μπορεί να μην αναβαθμίσουν για τα επόμενα δυο χρόνια, θέλει να βγάλει νωρίς το Galaxy S9, προκειμένου να μετριάσει την επιτυχία της συσκευής της Apple.
Βέβαια, μην περιμένετε να δείτε σαρωτή αποτυπωμάτων εντός οθόνης, καθώς δεν υπάρχει ο χρόνος ώστε η τεχνολογία να είναι έτοιμη. Λέγεται, ότι στο Note 9 θα δούμε το συγκεκριμένο feature.

Πηγή: Digitalife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.