Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Αυτά είναι τα νέα Google Pixel και Pixel XL






Τα νέα τηλέφωνα Pixel της Google είναι τώρα διαθέσιμα για αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Κάμερα
Η πίσω κάμερα του Google Pixel / XL έχει αισθητήρα 12,3 MP και η μπροστινή 8 MP.Είναι η κάμερα smartphone με την υψηλότερη βαθμολογία DxOMark Mobile που δόθηκε ποτέ !

Βοηθός Google
Το Pixel σας προσφέρει τον Βοηθό Google . Αποκτήστε το προσωπικό σας google στο smartphone σας διαθέσιμο να σας βοηθήσει όποτε το χρειαστείτε δίνωντας του εντολές ή κάνοντας του ερωτήσεις.

Μπαταρία
Google Pixel : 2770 mAh
Google Pixel XL : 3450 mAh
Επιπλέον για μια ταχύτατη φόρτιση , ο φορτιστής USB TypeC σας προσφέρει εώς 7 ώρες διάρκειας  μόνο σε 15 λεπτά.

Επεξεργαστής

Ένα από τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του Pixel είναι φυσικά ο ισχυρός και αποδοτικός επεξεργαστής του Qualcomm Snapdragon 821 ο οποίος είναι τετραπύρηνος 64bit, στα 2.15Ghz + 1.6 Ghz
H Google κυκλοφορεί το Google Pixel / XL με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 32GB / 128 GB  και με μνήμη RAM στα 4 GB για απεριόριστο multitasking.

Υπόλοιπα Χαρακτηριστικά :
·         Λογισμικό   Android Nougat 7.1 το οποίου ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι οτι επιτρέπει στους χρήστες του να τρέχουν 2 εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη (split-screen multi window)
·         3 χρώματα : Ασημί , Μαύρο , Μπλε
·         Google Duo (αντίστοιχο Facetime) , μόνο που με την λειτουργία Knock Knock μπορείτε να δείτε τον καλούντα πριν καν απαντήσετε.



Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.