Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Το iPhone 8 θα είναι πιο ανθεκτικό σε νερό και σκόνη!


Το πρώτο αδιάβροχο Apple είναι το iPhone 7 με αντοχή τόσο στο υγρό στοιχείο όσο και στην σκόνη, καθώς φέρει πιστοποίηση IP67, που σημαίνει ότι μπορεί να «επιβιώσει» ακόμη και εάν το βυθίσουμε σε 1 μέτρο νερό για διάρκεια περίπου 30 λεπτών.

Μια νέα φήμη από την Κορέα, λέει ότι το ίδιο χαρακτηριστικό θα μπει και στο iPhone της επόμενης γενιάς και μάλιστα θα έχει καλύτερα επίπεδα αντοχής. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η Apple για το νέο της iPhone 8 θα εξασφαλίσει το πρότυπο πιστοποίησης IP68.

Αυτό δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη έκπληξη σχεδόν σε κανέναν και αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι εφόσον έγινε ήδη η αρχή με το περσινό μοντέλο, κάποιοι θεωρούν βέβαιο ότι θα υπάρχει και πάλι στην νεότερη έκδοση και μάλιστα το περιμένουν ακόμη πιο «αδιάβροχο» και ανθεκτικό.

Αν το iPhone 8 έχει τις προδιαγραφές που ορίζει το πρότυπο πιστοποίησης IP68, τότε σίγουρα θα μπορεί η συσκευή να αντέξει κάτω από 1,5 μέτρο νερό για τουλάχιστον μισή ώρα.

Ως προς αυτή του την ιδιότητα, το νέο iPhone θα ανταγωνίζεται στα «ίσα» το Samsung Galaxy S8 που αναμένεται να έχει επίσης την ίδια πιστοποίηση IP68 για να μην εισέρχεται ούτε σταγόνα νερού εσωτερικά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.