Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Όλα τα τελευταία νέα για το iPhone 8



iPhone 8 : Ξεπερνά το όριο των 1000 δολ. η νέα έκδοση


Φέτος είναι τα δέκατα γενέθλια του iPhone και η Apple αναμένεται να το γιορτάσει με μια ειδική έκδοση. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πως θα ονομάζεται, αλλά έχει ακουστεί η ονομασία iPhone 8 ή iPhone X.



Η ειδική premium έκδοση είναι πιθανό να έρθει μαζί με τα iPhone 7s  και iPhone 7s Plus. Το κεντρικό κουμπί φεύγει και το Touch ID θα ενσωματωθεί κάτω από την οθόνη.

Επίσης, τα iPhone 8/X και iPhone 7s Plus αναμένεται να έχουν διπλή κάμερα στην πλάτη, ενώ το επετειακό iPhone θα έχει αρκετά μεγάλη μπαταρία.

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities και ειδικός σε θέματα της Apple έχει κάνει λόγο για τρία διαφορετικά μεγέθη οθονών, 4.7 ίντσες για το iPhone 7s, 5.5 ίντσες για το 7s Plus και 5.8 ίντσες για το iPhone 8 με οθόνη OLED. Στο επετειακό iPhone ο ίδιος έχει πει πως η Apple θα βάλει σύστημα αναγνώρισης προσώπου.

Βρείτε Θήκη για το iPhone σας!


Οι πηγές αναφέρονται στην μπαταρία του, λέγοντας ότι θα είναι περίπου στα 2700mAh, ενώ οι διαστάσεις του θα είναι όμοιες με του iPhone 7. Η μπαταρία είναι κοντά στο iPhone 7 Plus (2900mAh), ενώ το iPhone 7 φορά μπαταρία 1960mAh.

Όπως και το iPhone 7 Plus , το iPhone 8 φημολογείται οτι θα περιλαμβάνει 3GB RAM.



Η βασική έκδοση αναμένεται να ανέβει στα 64GB από τα 32GB. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει  και ένα πιο ακριβό μοντέλο του iPhone 8 με ενσωματωμένη μνήμη στα 256GB.

Τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, που θα ανακοινωθούν επίσης φέτος το φθινόπωρο, αναμένεται να μείνουν με βασικές εκδόσεις στα 32GB.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.