Τρίτη 23 Μαΐου 2017

To "φαινόμενο" fidget spinner που "τρελαίνει" !!!

Μια νέα μόδα φαίνεται ότι έχει κατακλύσει τελευταία τα σχολεία και όχι μόνο. Ο λόγος για το fidget spinner, μια μικρή συσκευή, η οποία αποτελείται από μία κεντρική βάση, την οποία ο "χρήστης" κρατάει με τον δείκτη και τον αντίχειρά του και έναν περιστρεφόμενο έλικα που γυρίζει πολύ γρήγορα, την στιγμή που πατιέται το κουμπί της βάσης.

http://www.themrgadget.gr/index.php?searchStr=fidget&Submit=+++&act=viewCat


Γιατί ακριβώς το fidget spinner κατάφερε να διαδοθεί τόσο πολύ σε μικρούς και μεγάλους δεν είναι ξεκάθαρο. Πάντως υπάρχει σε διάφορα σχέδια και χρώματα, με το μπλε να είναι το πιο δημοφιλές χρώμα ενώ ίσως και το γεγονός της ποικιλίας του να ξυπνά τα ένστικτα των συλλεκτών που πολλοί κρύβουν μέσα τους.

Σε βίντεο στο YouTube υπάρχουν χρήστες που τοποθετούν τα fidget spinner στο μέτωπο, στη μύτη τους και κάποιοι τα πετάνε και τα πιάνουν στον αέρα.



 
Τα καταστήματα MrGadget θα διαθέσουν fidget spinner:
- Το Fidget Spinner , το οποίο θα είναι βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή και θα διατίθεται σε έξι χρώματα έναντι 5.90 ευρώ.

Σημειώνεται, τέλος, πως το συγκεκριμένο "γκατζετάκι" εκτιμάται πως αντικαταστήσει τα stress balls, εμείς πάλι περιμένουμε να το δοκιμάσουμε για να δούμε αν θα εθιστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.