Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Πρώτες κριτικές για το εκθαμβωτικό νέο iPhone XR

Κριτικοί από όλo τον κόσμο δοκίμασαν το εκθαμβωτικό iPhone XR και μοιράστηκαν την εμπειρία τους.
 

Δες στο άρθρο μας τι είπαν μερικοί από αυτούς.

✔️ Digital Trends
“Τα χρώματα είναι εκπληκτικά, η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας φανταστική, το Face ID εξακολουθεί να αποτελεί κορυφαία τεχνολογία, οι λειτουργίες του iOS είναι άκρως διαισθητικές, η φωτογραφική μηχανή είναι εξαιρετική και η γενική του απόδοση μοναδική. Αυτό είναι το iPhone που πρέπει να αγοράσεις.”

 ✔️ CNN
“Το iPhone XR προσφέρει πανέμορφες λήψεις στη Λειτουργία Πορτρέτο, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το βάθος στο φόντο. Διαθέτει, επίσης, τεχνολογία Smart HDR που σου επιτρέπει να τραβήξεις πολλαπλές φωτογραφίες ταυτόχρονα σε διαφορετικά exposures, ώστε να πετύχεις την καλύτερη λήψη.”


✔️ Best Products
“Το iPhone XR είναι άψογο και προσφέρει όλα όσα θα χρειαστούν ποτέ οι περισσότεροι από τους χρήστες smartphone. Διαθέτει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ από κάθε ανταγωνιστική συσκευή, εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας και μια φανταστική κάμερα."


https://www.themrgadget.gr/

✔️ Τechradar (UK)
“Η κάμερα αποτελεί πραγματική αναβάθμιση, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι σωτήρια και η συνολική σχεδίαση είναι ένα βήμα μπροστά."

Βρείτε Θήκες για το iPhone Xr

✔️ Engadget
“Το iPhone XR προσφέρει αναμφισβήτητα τον καλύτερο συνδυασμό μεγέθους και χρηστικότητας. Η ποιότητα κατασκευής είναι εφάμιλλη των συνηθισμένων προτύπων της Apple, που κοινώς σημαίνει ότι είναι άψογη.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.