Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Τα καλύτερα δώρα για τους καλύτερους μπαμπάδες.

 


Η Γιορτή του Πατέρα πλησιάζει και ο ¨ευχάριστος πονοκέφαλος¨ της αναζήτησης δώρου κάνει την εμφάνιση του. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ιδανικό δώρο ή δεν έχεις προλάβει να ψάξεις τότε συνέχισε το διάβασμα!


Η σταθερά που ακούει στον τίτλο Smartwatch


Μια safe επιλογή είναι η αγορά ενός smartwatch. Στην αγορά υπάρχουν πολλά μοντέλα σε διάφορες τιμές και με διαφορετικές δυνατότητες. Εκτός από την εμφάνιση και την εξοικείωση ή μη με την τεχνολογία αποτελεί και πρακτικό δώρο καθώς συλλέγει δεδομένα από την καθημερινή δραστηριότητα (μέτρηση βημάτων και καρδιακών παλμών είναι μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρουν τα λεγόμενα έξυπνα ρολόγια).




Ένα πολύ χρήσιμο και συνάμα όμορφο ρολόι είναι το Smartwatch LIGE BW0153 Tracker. Το συγκεκριμένο μοντέλο συνδυάζει άψογα την τεχνολογία με το στυλ. Διαθέτει λειτουργίες παρακολούθησης δραστηριότητας (βήματα, θερμιδομετρητής, απόσταση και καρδιακοί παλμοί) με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι και IP 67.




Μια ακόμη επιλογή είναι και το Smartwatch T100 Plus. Ένα υπέροχο στιβαρό έξυπνο ρολόι με απίστευτες λειτουργίες. Περιέχει αισθητήρες μέτρησης καρδιακών παλμών και λειτουργίες πιεσόμετρου και θερμόμετρου. Επιπλέον, προσφέρει αναγνώριση κλήσης και λαμβάνει τις ειδοποιήσεις από τα smartphone


Τα ασύρματα ακουστικά αποτελούν νέα μόδα


Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα Αirpods από την Apple όλοι ήθελαν να τα αποκτήσουν αλλά οι περισσότεροι ήταν διστακτικοί κυρίως λόγω τις τιμής τους. Πλέον, μπορείς να βρεις ποιοτικά ασύρματα ακουστικά σε προσιτές τιμές. Ένα από αυτά είναι και το Xnous i500 Pro. Aκουστικά εξαιρετικής ποιότητας με Bluetooth 5.0 και ενσωματωμένο μικρόφωνο. Σχεδιασμένο να μην πιέζει το αυτί και να είναι άνετο ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.

Διαθέτουν βάση φόρτισης και αποθήκευσης και είναι συμβατά με Apple iOs & Android συσκευές!




Bonus round retro παιχνιδομηχανή


Ίσως πλέον να κυριαρχεί η Sony και η Microsoft με Playstation και XBOX αντίστοιχα αλλά με μια παιχνιδομηχανή σαν τη Ασύρματη Κονσόλα 3000+ Παιχνιδιών με 4K UHD Ανάλυση το πας ένα βήμα παραπάνω. Με μια τέτοια κονσόλα θα ¨ταξιδέψεις¨ τον πατέρα σου στην παιδική του ηλικία. Θα του θυμίσεις τα παιχνίδια που έπαιζε όταν ήταν μικρός.

Η συγκεκριμένη κονσόλα σου δίνει την δυνατότητα να προσθέσεις παιχνίδια από τα παρακάτω format MAME, FC, GB, GBA, GBC, MD, SFC, PS1, ATARI2600, ATARI7800, παίζοντας τα παιχνίδια σε 4K UHD ανάλυση. Όποτε μπορείς να βρεις τα αγαπημένα παιχνίδια του πατέρα σου να τα εγκαταστήσεις και να του δώσεις ένα πρωτότυπο και ταυτόχρονα προσωποποιήμενο δώρο.

Προσφέρεται με δύο χειριστήρια οπότε μπορείτε να παίξετε και μαζί.





Και μην ξεχνάς και για δώρα μες το budget έλα στον The Mr. Gadget!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.