Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Τι είναι ένα Power Bank και που χρησιμεύει?

Τι είναι το PowerBank;
https://www.themrgadget.gr/axesoyar-tilefonon/powerbanks-c-15.html 
Ένα Power Bank, είναι μια φορητή μπαταρία / φορητός φορτιστής.
Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας και να φορτίζετε τις αγαπημένες σας συσκευές, όταν βρίσκεστε σε χώρο όπου δεν είναι εύκολη η πρόσβαση σε ρεύμα ή δεν έχετε μαζί τον φορτιστή σας ή βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο πχ σε camping ή στην παραλία κλπ.

Παρακάτω θα τα αναλύσουμε όλα....
https://www.themrgadget.gr/axesoyar-tilefonon/powerbanks-c-15.html

Πώς λειτουργεί ένα PowerBank;
Η λειτουργία των Power Bank είναι πολύ απλή! Το μόνο που  κάνετε, είναι να φορτίσετε  το PowerbBank σας αρχικά με έναν φορτιστή (πχ με του smartphone σας ή στην θύρα USB του υπολογιστή/laptop σας). Έτσι το Power Bank θα αποθηκεύσει ενέργεια στην μπαταρία του.
Μόλις η φόρτιση ολοκληρωθεί, το αφαιρείτε από το ρεύμα και το έχετε για αρκετό καιρό διαθέσιμο και έτοιμο να φορτίσει τις συσκευές σας. Απλώς συνδέστε το καλώδιο φόρτισης της συσκευής σας στην θύρα USB του Power Bank (Plug & Play)


Γιατί χρειάζομαι ένα Power Bank;
https://www.themrgadget.gr/axesoyar-tilefonon/powerbanks-c-15.htmlΜε την αυξανόμενη χρήση των Smartphones & Tablets με προηγμένες δυνατότητες, μεγάλες οθόνες και περισσότερα video, η ανάγκη για περισσότερη μπαταρία έγινε πιο μεγάλη.
Με τα Power Banks μπορείτε να έχετε αδιάκοπη πρόσβαση.

Στην παραλία, θα μπορείτε να απολαύσετε πολύ περισσότερο χρόνο στο internet χωρίς να αγχώνεστε επειδή η μπαταρία σας αδειάζει, ενώ θα μπορέσετε να τραβήξετε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες. 
Ένα Power Bank μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, για την φόρτιση smartphone κινητού, tablet, GPS, ψηφιακής μηχανής, mp3, mp4, ηλεκτρονικά τσιγάρα και πολλά άλλα.
https://www.themrgadget.gr/axesoyar-tilefonon/powerbanks-c-15.html
Τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κανείς για ένα powerbank, είναι… το εξής ένα: χωρητικότητα.
Το powerbank είναι μια μπαταρία, επομένως η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι το στοιχείο που σου δείχνει πόση ενέργεια μπορεί να αποθηκεύσει. Η χωρητικότητα μετριέται, όπως και σε όλες τις μπαταρίες, σε mAh, ελληνιστί “μιλι-αμπερ-ώρια”.



Για να επιλέξεις το κατάλληλο powerbank, πρέπει να γνωρίζεις τη χωρητικότητα της συσκευής που θα θες να τροφοδοτήσεις με αυτό. Για παράδειγμα, αν έχεις κάποιο εκ των κορυφαίων smartphones, όπως το iPhone 8 Plus ή Xiaomi Redmi Note 4 με τις τεράστιες οθόνες και τους πανίσχυρους επεξεργαστές, τότε ένα μικρό powerbank δεν θα επαρκεί ούτε για να το φορτίσει σβηστό.

πχ Το Samsung Galaxy S9 όπου έχει μπαταρία 3000mAh χρειάζετε Powerbank τουλάχιστον 3500mAh ώστε να κάνει μια πλήρη Φόρτιση.

Μέγεθος και βάρος

Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά αυξάνονται σε ευθεία αναλογία με τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Μικρής χωρητικότητας powerbank ισοδυναμεί με μικρό μέγεθος. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τις ενεργειακές απαιτήσεις της συσκευής σου, αλλά και τις δικές σου απαιτήσεις σε αυτονομία, ώστε να επιλέξεις το καλύτερο powerbank για τη δική σου περίπτωση.

Σχήμα και στυλ

Προφανώς, τα powebanks βγαίνουν και σε διάφορα σχήματα αλλά και διάφορα χρώματα.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να κουβαλάς μαζί σου ένα “τέρας”, αλλά μπορείς να επιλέξεις κάποιο που να ταιριάζει στο χρώμα του κινητού σου, και του οποίου το σχήμα θα σε βολεύει.

Τα καταστήματα MrGadget έχουν τεράστια γκάμα σε powerbanks, καλύπτοντας έτσι την κάθε ανάγκη σε χωρητικότητα, σχήμα και χρώμα! Ρίξε μια ματιά στα διαθέσιμα powerbanks και διάλεξε το κατάλληλο!

Στα καταστήματα μας θα βρείτε πληθώρα από ετοιμοπαράδοτα Powerbank όπως και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.themrgadget.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.